Varför katter gör ofattbara husdjur

Anpassningsförmågan hos kattägande är en inspiration som driver varför så oändliga människor värdesätter kattsläktskap. Katter gör exceptionella husdjur oavsett om du bor i ett stort hus eller ett litet radhus, och de ger all dumhet och lek hos större djurkamrater. Om du funderar på att ha en kattliknande, är dessa en del av de viktigaste fördelarna:

Katter underhålls dåligt.

Kanske är katters mest tjusande kvalitet att de har lägre rygg och kostar inte riktigt så mycket som hundar, som behöver gå, göra sig redo, progressiva förberedelser och mer leksaker och eftertanke. Katter är dessutom omisskännligt lämpliga för loft eller stadsliv. De borde inte oroa sig för massor av utrymme att leka och forska på – genom att nosa på vägen genom de små dolda ställena i ditt kök kommer de att behövas under en allvarligt lång tidsperiod.

De är tysta.

Katter kommer för det mesta att gråta när de är giriga, men du behöver bara ibland oroa dig för att bli rörd eller involverad från en strävan av en kattliknande begärande tanke. Detta gör dem till ett idealiskt husdjur om du till exempel arbetar hemifrån eller har ungdomar som vilar under dagen.

De är oberoende.

En kattliknande kommer att dyka upp för dig när du verkligen behöver dem, men då är de absolut kapabla att ansluta till sig själva. De flesta borde inte oroa sig för – eller behöva – pålitliga tankar och du kommer inte vid något tillfälle att behöva överskrida ansvar som tvingar valpögon från en katt.

De håller ditt hem fritt från försämringar.

Du förstår säkert att katter gillar att förfölja gnagare. I vilket fall som helst, då är de också vanliga insektsdödare, och erbjuder den typ av familjesäkerhet som Venus flugfällor garanterar ändå bara ibland förmedlar. Många katter värdesätter utplånande insekter, till exempel husflugor och insekter, i princip som att de får betalt för det.

De har långa framtider.

Den mest besvärliga perioden av husdjursägande är att överge din uppskattade följeslagare. Även om du ännu är benägen att överleva en katt, betyder deras mer bredda framtid att du kommer att få extra tid med dem – upp till 20 år, verkligen.